Invisible Studio wins planning for £6m seaside project

Invisible Studio and LT Studio's East Quay cultural development in Watchet, Somerset

Community project one of Piers Taylor’s ‘most important’

Invisible Studio has won planning for a £6m seafront regeneration scheme in a Somerset town that was spearheaded by the community.

The East Quay Cultural Development beside Watchet’s marina will provide 1,094sq m of flexible space that will contain studios, a gallery, shared workspaces, maker spaces, a print workshop and a café.

It is intended to be part of the wider regeneration of the town which is on the coast between between Minehead and the Quantocks.

This content is available to Registered users

You are not currently logged in.

LOGIN or REGISTER to access this story

LOGIN or REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts.

Take out a subscription to BD and you will get immediate access to:

  • Up to the minute architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Our monthly digital edition including stunning photos, building and technical studies
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 when it is published in January

Get access to premium content subscribe today