Ungar negotiates green belt and pub garden to rethink cottage

The new building replaces a cottage that was “covered in an encrustation of UPVC windows”.

London-based practice Ungar Architects has won planning permission for a 290sq m four-bedroom family house to replace an 1860s cottage in Mill Hill, north-west London

This is premium content

Only logged in subscribers have access to it.

Login or Subscribe to view this story

Existing subscriber? LOGIN or

Subscribe for unlimited access to:

  • Up to the minute architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Our monthly digital edition including stunning photos, building and technical studies
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 when it is published in January

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts