Tonkin Liu’s seafront wave plan echoes the white cliffs of Dover

The three waves will provide seating, shelter and lighting and reconnect the beach to the esplanade.

London-based practice Tonkin Liu has won planning permission for its £2 million scheme to overhaul the seafront at Dover in Kent

This is premium content

Only logged in subscribers have access to it.

Login or Subscribe to view this story

Existing subscriber? LOGIN or

Take out a subscription to BD and you will get immediate access to:

  • Up to the minute architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Our monthly digital edition including stunning photos, building and technical studies
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 when it is published in January

Get access to premium content subscribe today

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts