Studio Egret West turns up the colour for Olympic visitor centre

Olympic Visitor Centre designed by Studio Egret West

Studio Egret West has completed a feasibility study for a 2012 Visitor Centre in Stratford, east London, to provide local people with more information about the games.

This is premium content

Only logged in subscribers have access to it.

Login or Subscribe to view this story

Existing subscriber? LOGIN or

Take out a subscription to BD and you will get immediate access to:

  • Up to the minute architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Our monthly digital edition including stunning photos, building and technical studies
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 when it is published in January

Get access to premium content subscribe today

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts