Young British architect takes top honours in global design competition

Line of Site overall winner Alastair Parvin.

An ingenious design for a climbing and research centre at Mount Everest Base Camp has won the first Line of Site International Architectural Award. The design — the ecologically compatible EvGauge structure — is by Alastair Parvin, an architecture student working at Richard Rogers Partnership.

This is premium content. 

Only logged in subscribers have access to it.

Login or SUBSCRIBE to view this story

Gated access promo

Existing subscriber? LOGIN

A subscription to Building Design will provide:

  • Unlimited architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 worth over £30 when it is published in December.

Subscribe now for unlimited access.

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts