In Detail 55: Channel Five meeting room, London

The Pep wall is set against an east-facing window, so milky natural light filters into the room.  Embedded into the honeycomb plastic are 324 LEDs to create a light installation.

Innovative surface materials have been used to remodel the main meeting room in TV channel Five’s headquarters, a converted carriageworks dating from 1833 in London’s Covent Garden.

This is premium content. 

Only logged in subscribers have access to it.

Login or SUBSCRIBE to view this story

Gated access promo

Existing subscriber? LOGIN

A subscription to Building Design will provide:

  • Unlimited architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 worth over £30 when it is published in December.

Subscribe now for unlimited access.

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts