How we cracked it 12: Baby Blue bar, Albert Dock, Liverpool

Interior of the converted vault at the Albert Dock.

Miles Falkingham of Union North explains how bespoke curved glass-reinforced concrete wall panels became the solution for subdividing a geometrically complex listed structure

This is premium content

Only logged in subscribers have access to it.

Login or Subscribe to view this story

Existing subscriber? LOGIN or

Take out a subscription to BD and you will get immediate access to:

  • Up to the minute architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Our monthly digital edition including stunning photos, building and technical studies
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 when it is published in January

Get access to premium content subscribe today

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts