Room for change

 Rear elevation, incorporating glazing treated with a mirrored film.

In the final part of our live-work series, we head to Bethnal Green to see how Sergison Bates has created a flexible mix of public and private spaces for an artist, a theatre group and two therapists

This is premium content. 

Only logged in subscribers have access to it.

Login or SUBSCRIBE to view this story

Gated access promo

Existing subscriber? LOGIN

A subscription to Building Design will provide:

  • Unlimited architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a digital copy of WA100 worth over £45.

Subscribe now for unlimited access.

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts