James Gorst works with the lie of the land

The east elevation has to accommodate a pronounced change of ground level.

In a corner of Suffolk increasingly dominated by lavish second homes, James Gorst has created a modest residence in keeping with its context

This is premium content. 

Only logged in subscribers have access to it.

Login or SUBSCRIBE to view this story

Gated access promo

Existing subscriber? LOGIN

A subscription to Building Design will provide:

  • Unlimited architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Our monthly digital edition including stunning photos, building and technical studies
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 worth over £30 when it is published in December.

Subscribe now for unlimited access.

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts