Back to the studio

The elevation to Britton Street. The widths of windows are inherited from the earlier structure, but sill heights have been dropped allowing the proportions to be adjusted.

An art studio home by Tony Fretton starts our two-part series on live-work designs

This is premium content. 

Only logged in subscribers have access to it.

Login or SUBSCRIBE to view this story

Gated access promo

Existing subscriber? LOGIN

A subscription to Building Design will provide:

  • Unlimited architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a digital copy of WA100 worth over £45.

Subscribe now for unlimited access.

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts