Student's 'chip shop' pier design wins competition

Michael Otchie's New Brighton Seahouse

A pier design inspired by a chip shop and a tea house has won the top award in a student competition to design a water feature for New Brighton in Merseyside.

This is premium content

Only logged in subscribers have access to it.

Login or Subscribe to view this story

Existing subscriber? LOGIN or

Subscribe by 28.02.19 for full access to 2019’s content at 2018’s prices. You will have unlimited access to:

  • Up to the minute architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Our monthly digital edition including stunning photos, building and technical studies
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 when it is published in January

Prices will increase on 01.03.19 -  subscribe today

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts