Slice of life

This Hayes Davidson section of the revamped Royal Festival Hall describes better than any words the way London’s public realm flows under and through the building, from the riverside walkway at the front to the new square at the back, landscaped by Gross.Max. This is about a lot more than ...

This is premium content

Only logged in subscribers have access to it.

Login or Subscribe to view this story

Existing subscriber? LOGIN or

Subscribe for unlimited access to:

  • Up to the minute architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Our monthly digital edition including stunning photos, building and technical studies
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 when it is published in January

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts