Sergison Bates wins Geneva competition

The 4,000sq m building has facades of finely stacked pre-cast concrete and a vertical emphasis engaging the 18th and 19th century, as well as the storey-height proportions of Saugey towers.

British practice Sergison Bates has won a competition with Swiss architect Jean-Paul Jaccard to design a new residential block in the Saint Gervais District of Geneva.

This is premium content. 

Only logged in subscribers have access to it.

Login or SUBSCRIBE to view this story

Gated access promo

Existing subscriber? LOGIN

A subscription to Building Design will provide:

  • Unlimited architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 worth over £30 when it is published in December.

Subscribe now for unlimited access.

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts