Sergison Bates approach to the cul-de-sac culture in Canning Town

An articulated frame creates a strong identity across the facades, most formally facing the park.

Sergison Bates’ regeneration of Canning Town’s Crediton Road certainly provides solid housing that complements its surroundings, but the home zone concept of open, easily accessible areas has got lost along the way due to fears of misuse

This is premium content. 

Only logged in subscribers have access to it.

Login or SUBSCRIBE to view this story

Gated access promo

Existing subscriber? LOGIN

A subscription to Building Design will provide:

  • Unlimited architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Our monthly digital edition including stunning photos, building and technical studies
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 worth over £30 when it is published in December.

Subscribe now for unlimited access.

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts