Winter at Country Hall

A view of the bridge and lifts, which will rise out of the internal space to give views of the London Eye.

RHWL has unveiled bold designs to convert a seven-storey atrium in the famous London landmark, County Hall, into a winter-themed public space.

This is premium content. 

Only logged in subscribers have access to it.

Login or SUBSCRIBE to view this story

Gated access promo

Existing subscriber? LOGIN

A subscription to Building Design will provide:

  • Unlimited architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 worth over £30 when it is published in December.

Subscribe now for unlimited access.

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts