In detail 11: The Public, West Bromwich

A self-supporting envelope encloses a single massive volume. Inside, a splayed tapering steel H-frame supports the roof, a mid-level “table” floor and all the independent forms which populate the space. “Jellybean” windows appear to have been cut out of the facade to reveal the inner space. ...

This is premium content

Only logged in subscribers have access to it.

Login or Subscribe to view this story

Gated access promo

Existing subscriber? LOGIN or

Subscribe for unlimited access to:

  • Up to the minute architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Our monthly digital edition including stunning photos, building and technical studies
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 when it is published in December.

Subscribe now for unlimited access.

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts