Class of 2008: Ross Perkin

Section showing internal and external cinemas inserted into the historic fabric.

Ross Perkin of the University of Edinburgh project explores ideas of porosity, allowing light to leak from the cinema spaces into the surrounding streets.

This is premium content. 

Only logged in subscribers have access to it.

Login or SUBSCRIBE to view this story

Gated access promo

Existing subscriber? LOGIN

A subscription to Building Design will provide:

  • Unlimited architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a digital copy of WA100 worth over £45.

Subscribe now for unlimited access.

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts