South Norwood Hill Children’s Centre by Erect Architecture

The jaunty triple gable end of the building greets the approach from the south-east.

Erect Architecture’s joyful reinvention of a nursery building in South Norwood, London, has a lot to teach us about working with existing buildings and systems, says Oliver Wainwright

This is premium content. 

Only logged in subscribers have access to it.

Login or SUBSCRIBE to view this story

Gated access promo

Existing subscriber? LOGIN

A subscription to Building Design will provide:

  • Unlimited architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 worth over £30 when it is published in December.

Subscribe now for unlimited access.

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts