Making an entrance

The Annenberg Court. The first floor gallery projects out to allow wheelchair access to the lift.

Dixon Jones’s £17 million first phase of the National Gallery’s renovation improves the building’s public face with a new entrance and a public court, says Catherine Croft.

This is premium content

Only logged in subscribers have access to it.

Login or Subscribe to view this story

Existing subscriber? LOGIN or

Subscribe for unlimited access to:

  • Up to the minute architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Our monthly digital edition including stunning photos, building and technical studies
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 when it is published in January

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts