God save the village green

View across the green showing the retained walls of the original two-storey 1920s house.

Dow Jones’s house in Walberswick has retained the original 1920s facade to the village green, but behind lies a radical new block — as well as its own local shop. Pictures by Christian McDonald

This is premium content. 

Only logged in subscribers have access to it.

Login or SUBSCRIBE to view this story

Gated access promo

Existing subscriber? LOGIN

A subscription to Building Design will provide:

  • Unlimited architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 worth over £30 when it is published in December.

Subscribe now for unlimited access.

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts