Caruso St John’s shades of difference

The large meeting room features Lothar Götz’s tapestry-like wall painting.

Caruso St John’s remodelling of Arts Council England’s London office delivers a richly articulated environment on a tight budget. Ellis Woodman applauds its sucess

This is premium content

Only logged in subscribers have access to it.

Login or Subscribe to view this story

Existing subscriber? LOGIN or

Subscribe by 28.02.19 for full access to 2019’s content at 2018’s prices. You will have unlimited access to:

  • Up to the minute architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Our monthly digital edition including stunning photos, building and technical studies
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 when it is published in January

Prices will increase on 01.03.19 -  subscribe today

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts