Brockholes Wetland Nature Reserve, by Adam Khan Architects

The floating visitor centre is accessed across a drawbridge from a snaking boardwalk.

Moored in a flooded gravel pit off the M6, Adam Khan Architects’ Brockholes Wetland Nature Reserve visitor centre forms a gateway to nature

This is premium content

Only logged in subscribers have access to it.

Login or Subscribe to view this story

Existing subscriber? LOGIN or

Take out a subscription to BD and you will get immediate access to:

  • Up to the minute architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Our monthly digital edition including stunning photos, building and technical studies
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 when it is published in January

Get access to premium content subscribe today

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts