Adding a human touch

A super-scaled chair in a moss garden contains more pumping gear.

The old industrial swath of Dagenham Dock will soon be home to 16,500 dwellings. Before they arrive, the area is being transformed into a people-friendly, riverside location with a human scale

This is premium content. 

Only logged in subscribers have access to it.

Login or SUBSCRIBE to view this story

Gated access promo

Existing subscriber? LOGIN

A subscription to Building Design will provide:

  • Unlimited architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 worth over £30 when it is published in December.

Subscribe now for unlimited access.

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts