Michael Mallinson Architects’ glass staircase for a private house in west London

A fully glazed spiral staircase was planned as a link between the basement and ground floors.

How Michael Mallinson Architects created a post-tensioned spiral stair for a double-height living space

This is premium content. 

Only logged in subscribers have access to it.

Login or SUBSCRIBE to view this story

Gated access promo

Existing subscriber? LOGIN

A subscription to Building Design will provide:

  • Unlimited architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 worth over £30 when it is published in December.

Subscribe now for unlimited access.

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts