K2 wins planning for Liverpool waterfront pavilion

Albert Dock Welcome Pavilion, by K2 Architects

City council gives OK to new Albert Dock information and event space

Liverpool practice K2 Architects has won planning permission for a new “welcome pavilion” at the city’s Albert Dock.

The building will deliver information and events space for the waterfront site, which now houses the Tate Liverpool and Beatles Museum, as well as a range of bars and restaurants.

This content is available to Registered users

You are not currently logged in.

LOGIN or REGISTER to access this story

LOGIN or REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts.

Take out a subscription to BD and you will get immediate access to:

  • Up to the minute architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Our monthly digital edition including stunning photos, building and technical studies
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 when it is published in January

Get access to premium content subscribe today