Caruso St John's British Pavilion opens at Venice

Island at the British Pavilion: aerial view of the back of the British Pavilion

Curators explain ideas framed by new public space on roof

Caruso St John’s installation at the British Pavilion opens at the Venice Biennale today.

Called Island, it is a publicly accessible platform built on the roof, pierced by the very top of the pavilion.

The architects, working with artist Marcus Taylor, have rejected the traditional format of an exhibition and left the interior of the pavilion empty.

This content is available to Registered users

You are not currently logged in.

LOGIN or REGISTER to access this story

LOGIN or REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts.

Take out a subscription to BD and you will get immediate access to:

  • Up to the minute architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Our monthly digital edition including stunning photos, building and technical studies
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 when it is published in January

Get access to premium content subscribe today