Broadway Malyan moves into new Reading base

Thames Tower in Reading, remodeled by DN-A Architects

Move forms part of ‘million-pound UK studio strategy’

Broadway Malyan has relocated its Reading operations to a RIBA award winning tower in the centre of town as part of a wider strategy for its UK studios.

The practice has signed a lease in Thames Tower, near Reading station, which was originally constructed in the 1970s but was stripped back to its concrete frame and refurbished to plans by DN-A Architects.

The scheme completed last year and won both a 2018 RIBA South Award and a RIBA Sustainability Award 2018. Barton Willmore designed the original structure, in conjunction with engineers Clarke Nicholls Marcel.

This content is available to Registered users

You are not currently logged in.

LOGIN or REGISTER to access this story

LOGIN or REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts.

Take out a subscription to BD and you will get immediate access to:

  • Up to the minute architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Our monthly digital edition including stunning photos, building and technical studies
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 when it is published in January

Get access to premium content subscribe today