Architype's lesson in sustainability

View of Architype’s design for the school, as it would be seen from neighboring tower blocks.

Bristol City Council has granted planning permission for this sustainable primary school and children's centre designed by Architype. The £4 million scheme will be built on the site of the existing Barton Hill Primary School site, replacing the school as well as nearby Cashmore Nursery.

This is premium content

Only logged in subscribers have access to it.

Login or Subscribe to view this story

Existing subscriber? LOGIN or

Take out a subscription to BD and you will get immediate access to:

  • Up to the minute architecture news from around the UK
  • Reviews of the latest buildings from all corners of the world
  • Our monthly digital edition including stunning photos, building and technical studies
  • Full access to all our online archives
  • PLUS you will receive a print copy of WA100 when it is published in January

Get access to premium content subscribe today

Alternatively REGISTER for free access on selected stories and sign up for email alerts